Ponudba in storitve

Grafično oblikovanje

Ponujamo kvalitetno grafično oblikovanje vseh vrst. Oblikovanje spletnih strani, logotipov, celostnih grafičnih podob, ter tiskovin za promocijo vašega podjetja oziroma blagovne znamke kot so katalogi, brošure, letaki, vizitke in drugo.

Širokoformatni tisk

Ponujamo različne vrste širokoformatnega tiska  ter vam svetujemo pri zasnovi, oblikovanju in aplikaciji. Tiskamo nalepke (stenske, talne, namenske), magnetne table, cerade, etikte za steklenice in kozarce, plakati večjih in manjših formatov, reklamna stojala (roll up).

Digitalni tisk

Zasnujemo in izdelamo vse vrste tiskovin, ki jih v podjetju potrebujete za kvalitetno poslovno komuniciranje: vizitke, brošure, dopisne liste, kataloge, cenike, jedilne liste, koledarje, kuverte in ostale tiskovine. Tiskamo na digitalnem stroju, ki zagotavlja kvalitetne izpise in hitro izdelavo. Poleg digitalnega tiska ponujamo offset tisk, ki je primeren za večje naklade.

UV tisk

Prednost UV tiska je dobra trdnost in obstojnost odtisa. Tiskamo neposredno na izdelke različnih materialov kot so: plastika, forex, steklo, pleksi, dibond, aluminij, krom, kovina. Tehnika je primerna za tiskanje svinčnikov, steklenic, posebnih vizitk, rokovnikov, obeskov, USB ključev in drugo. Tiskamo do velikosti artikla: Š30cm x D50cm x V21cm.

Tisk na tekstil

Nudimo vam tisk na delovna oblačila, majice, hoodije, športne drese, hlače, otroške bodije, predpasnike in ostale tekstilne materiale. Opremimo celotno ekipo ženina in neveste, maturante, šolarje ter ostale, ki potrebujejo majice za posebne dogodke. 

Polepitev vozil

Polepitev vozila je učinkovit in cenovno ugoden način oglaševanja vašega podjetja ali izdelka. Nudimo vam delno ali celotno polepitev vozila. Uporabljamo kvalitetne barvne folije s 7-letno obstojnostjo ali potiskane folije z različnimi dobami obstojnosti in zaščitnimi laminacijami. Grafiko pripravimo po vaših željah oziroma skupaj poiščemo ustrezno rešitev za vaše vozilo.

Razrez in druga obdelava

Izvajamo plastifikacijo, ki se uporablja za zaščito pred mehanskimi poškodbami in podaljša življensko dobo izdelka. Ponujamo vezavo raznih publikacij,  kaširamo na penjene plošče, kapafix, foreks in pleksi ter izvajamo razreze po konturi.