Politika zasebnosti

Upravljavec osebnih podatkov:

KREATIVNA FABRIKA d.o.o., Šlandrov trg 42, 3310 Žalec.

matična številka: 8551243000 , davčna številka: 54099005 .

Za obdelavo naročil potrebujemo nekatere Vaše osebne podatke, ki jih bomo upravljali v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1 in GDPR).

Upošteva se, da ob naročilu s klikom na gumb “kupi“, „oddaj naročilo“, „naroči“, ali pa ste naročilo oddali po elektronski pošti, privolili v zbiranje, obdelavo in shranjevanje Vaših osebnih podatkov kot tudi z načinom njihovega varovanja, ravnanja in posredovanja na način kot ga opredeljuje politika zasebnosti.

Zagotavljamo Vam, da bodo Vaši osebni podatki, ki jih bomo od Vas pridobili, varovani v skladu z določili ZVOP-1 in GDPR. Vsi posredovani osebni podatki so namenjeni izključno uporabi naših storitev, administraciji storitev in tržnim raziskavam.

Na podlagi naročila bomo zbirali določene podatke o Vašem obisku spletne strani, kot so:

– IP številka priključka preko katerega dostopate do naše spletne strani,
– tip naprave s katere dostopate,
– datum naročila
– zgodovina naročil
– povratne informacije, pridobljene na podlagi piškotkov (cookies),
– vsebina naročila
– vaše ime in priimek,
– vaš elektronski naslov,
– vaša telefonska številka,
– vaš naziv podjetja, s.p., društva, zavoda,
– vaš naslov,
– vaša davčna številka oz. ID številka za DDV,
– podatek, ali ste ali niste zavezanec za DDV.

Vaše osebne podatke bomo zbirali in obdelovali z namenom:

– izvedbe naročila,
– analize obiska in časovne dolžine zadrževanja na naši spletni strani.

V zbirko osebnih podatkov bomo po izvedbi naročila shranili:

– naziv oz. ime in priimek naročnika,
– naslov naročnika,
– davčno številko naročnika.

Podatke, ki jih bomo pridobili na podlagi vašega naročila, bomo uporabljali ali razkrili le za namene, zaradi katerih smo jih z Vašim privoljenjem zbirali oziroma na zahtevo uradnih organov Republike Slovenije. Razkrijemo jih tudi lahko, če je takšno ravnanje določeno v zakonu ali v dobri veri, da je takšno ukrepanje potrebno zaradi skladnosti z zakonskimi odredbami, sodnih postopkov proti upravljavcu podatkov, zaščite in varovanja pravic ter lastnine upravljavca podatkov ali v nujnih okoliščinah zaradi zaščite osebne varnosti zaposlenih pri upravljavcu osebnih podatkov ali javnosti.

Z oddajo naročila ter s sprejemom splošnih pogojev poslovanja

– soglašate, da vam bomo v skladu s 109. členom Zakona o elektronskih komunikacijah kot kupcu naših storitev občasno na vaš e-poštni naslov poslali e-novice ali marketinško sporočilo za izključno naše storitve.

V kolikor tega ne želite nam to pripišite ob naročilu. Vendar se lahko kasneje kadarkoli odjavite z našega mailing-poštnega seznama s tem, da odgovorite na našo e-pošto s pripisom ODJAVA.


Z oddajo naročila

– izjavljate, da ste seznanjeni, da Vam ne moremo zagotoviti varnosti in zasebnosti informacij, ki se prenašajo preko interneta ali elektronske pošte in da nas ne boste smatrali za kakor koli odgovorne v povezavi z uporabo vseh tovrstnih informacij s strani tretjih oseb. Spletna stran lahko vsebuje povezave na spletne strani, katerih upravljanje ni v naši pristojnosti. Na prakso upravljanja z osebnimi podatki, ki se dajo in zaznajo ob uporabi teh strani, nimamo vpliva in iz tega razloga tudi ne prevzemamo nobene odgovornosti, v kolikor bi prišlo do objave Vaših osebnih podatkov in morebitne kršitve Vaših osebnostnih pravic na teh spletnih straneh. Ob preusmeritvi in obisku teh strani Vam priporočamo, da se seznanite z njihovo vsebino politike zasebnosti in pravili uporabe.

Kupci naših storitev imate pravico kadarkoli zahtevati, da upravljavec osebnih podatkov Vaše osebne podatke izbriše iz zbirke osebnih podatkov.

V kolikor boste to želeli, nam to prosim sporočite na naslov info@natisnem.si

Politiko zasebnosti lahko občasno spremenimo oziroma posodobimo.

V tem primeru bomo ustrezno tudi spremenili datum ustrezne spremembe.

Datum: 11.02.2020